Tisztelt Látogató!

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség honlapján meghirdetésre került a 25 milliárd forint összköltségvetésű Nemzeti Exportvédelmi Program mindkét komponense. 

A Nemzeti Exportvédelmi Program 1. pályázati felhívása, a Külpiacrajutási Támogatás mintegy 2 milliárd forintos keretösszeggel a magyarországi székhellyel és jogi személyiséggel bíró, legalább egy lezárt üzleti évvel, valamint exportbevétellel rendelkező mikro-, kis-, közepes- és nagyvállalatok külpiacra lépését kívánja elősegíteni. Pályázatok benyújtása 2020. augusztus 3-ától lehetséges, amely előzetes regisztrációhoz kötött.  

A Külpiacrajutási Támogatással kapcsolatban felmerülő kérdés esetén kérem, forduljon bizalommal a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökséghez a következő e-mail címen: KQVRDNEZ8xmRNTNNjZXhwMjAyMEBoZXBhLmh1

A Nemzeti Exportvédelmi Program 2. pályázati felhívása, a Külpiaci Növekedési Támogatás keretében közel 23 milliárd forintos keretösszeggel a kis-, közép- és nagyvállalatok által külföldön megvalósításra kerülő termelő beruházásokhoz igényélhető forrás.

A pályázatok benyújtásának feltétele az előzetes regisztrációmely 2020. szeptember 3-án 12:00 órakor lezárul. 

Külpiaci Növekedési Támogatással kapcsolatos kérdés esetén kérjük, keresse a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökséget a következő e-mail címen: mhxHuKMRtJQN6IJTMhTbnRwMjAyMEBoZXBhLmh1

További részletek a HEPA honlapján érhetők el: https://hepa.hu/palyazatok/Nemzeti-Exportvedelmi-Program

_____________________________________________________________

Tisztelt Látogató!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy honlapunk "Országismertetők" felületére feltöltöttünk aktuális információkat, melyeknek segítségével a legfrissebb exportpiaci lehetőségen túl többek között az áruforgalmi, kereskedelmi korlátozásokról, a lakossági és gazdasági korlátozások feloldási üteméről, a logisztika és a szállítmányozás állapotáról, valamint a gazdasági válságkezelő intézkedésekről és a várható gazdasági kilátásokról is tájékozódhat.

A dokumentumok május végi állapotot tükröznek és azokat folyamatosan frissítjük annak érdekében, hogy Látogatóinknak friss információval tudjunk szolgálni az egyes országok külgazdasági helyzetéről.

Köszönjük!