Hírek

2019. szeptember 9. 14:19

Értesítés pályázat meghirdetéséről

Mongólia Kormánya pályázatot hirdet.

2019. augusztus 12. 14:04

Nagy siker és érdeklődés övezte a magyar borok első bemutatkozását Kolumbiában

Magyarország volt a díszvendége Latin-Amerika egyik legjelentősebb borkiállításának, ahonnan egy arany és két ezüstéremmel térhettünk haza.

2019. július 18. 10:10

Magyarország abban érdekelt, hogy a világgazdaság minél szabadabb és akadálymentes legyen

Magyarország abban érdekelt, hogy a világgazdaság minél szabadabb és minél akadálymentesebb legyen, ugyanis a magyar gazdaság teljesítményét nagy mértékben meghatározza az exportteljesítmény - jelentette ki Szijjártó Péter az MTI-nek csütörtökön telefonon Washingtonból nyilatkozva.

2019. július 13. 10:16

Magyarország érdeke, hogy gyorsan fejlődjenek a gazdasági kapcsolatok Délkelet-Ázsiával

Magyarország érdeke, hogy gyorsan fejlődjenek a gazdasági, kereskedelmi és beruházási kapcsolatok Délkelet-Ázsiával - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.

2019. július 8. 10:12

Kazanyba indít új járatokat Budapestről a Wizz Air

Kazanyba indít járatokat a Wizz Air Budapestről a téli menetrendi időszaktól, Marosvásárhelyre pedig október végétől naponta közlekednek majd a cég Airbus A320-asai - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten.

2019. július 5. 10:13

Magyarország tengeri kikötőt létesít Triesztben

Magyarország tengeri kikötőt és kijáratot létesít az olaszországi Triesztben a magyar vállalkozások számára, az erről szóló megállapodást pénteken írták alá.

2019. július 4. 12:42

Magyarország legnyugatibb képviseletét nyitotta meg Szijjártó Péter Vancouverben

Magyarország legnyugatibb állandó képviseletét nyitotta meg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közép-európai idő szerint csütörtökön a kanadai Vancouverben.

2019. július 1. 14:07

A tajvani karanténhivatal tájékoztatása a postai úton behozott növényekkel kapcsolatban

A tajvani Bureau of Animal and Plant Health and Quarantine (BAPHIQ) hivatalos tájékoztatása szerint 2019. június 20-tól megváltozott a Tajvanra postai úton történő növényszállításra vonatkozó karanténszabályozás.

2019. július 1. 10:51

A Nemzetközi Kereskedelmi Központ (ITC) 2019. évi kis-és középvállalatokra fókuszáló kiadványa (SME Competitiveness Outlook)

A Nemzetközi Kereskedelmi Központ (ITC) 2019-es kis- és középvállalatokra (KKV) fókuszáló zászlóshajó kiadványát (SME Competitiveness Outlook) 2019. június 27-én mutatták be Genfben.

2019. június 24. 8:49

Újabb tíz vállalat csatlakozik a kiemelt exportőr partnerségi programhoz

Újabb tíz magyar vállalat csatlakozik a kiemelt exportőr partnerségi programhoz (kepp), amelyben már kilenc vállalat vesz részt - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az együttműködési megállapodások ünnepélyes aláírása alkalmából tartott budapesti rendezvényen.