Hírek

Exportfejlesztési Pályázati Program

Publikálva: 2021. szeptember 10.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium 2020. január 15-én 200 millió forint keretösszegű pályázatot hirdet a hazai kis és közepes vállalkozások külpiaci tevékenységének előmozdítása érdekében.

Tovább a teljes cikkre

Madárinfluenza kereskedelmi információk

Publikálva: 2021. szeptember 9.

Minden harmadik ország saját hatáskörben dönt az importkorlátozások bevezetéséről vagy feloldásáról. Az ezzel kapcsolatos visszajelzésekkel az alábbi táblázat folyamatosan frissül. Abban az esetben, ha nem érhető el friss információ a célországgal kapcsolatban, javasoljuk, hogy az importőr partnerükön keresztül érdeklődjenek a célország központi hatóságánál.

Tovább a teljes cikkre

2020. évi Külgazdasági Értekezlet elhalasztása

Publikálva: 2020. május 11.

Tekintettel a jelenlegi járványügyi helyzetre ezúton tájékoztatunk minden érintettet, hogy a 2020. június 29. – 2020. július 3. között megrendezésre kerülő 2020. évi Külgazdasági Értekezlet elhalasztásra kerül az idei év egy későbbi időpontjára.

Tovább a teljes cikkre

Tájékoztatás egyes termékek kiviteli engedélyhez kötéséről

Publikálva: 2020. március 20.

Tájékoztatjuk az érintett vállalatokat, hogy az Európai Bizottság március 14-i hatállyal rendeletet hozott egyes termékek harmadik országokba történő kivitelének engedélyhez kötéséről.

Tovább a teljes cikkre

Kiemelten kezelik a kkv-k megerősítését

Publikálva: 2019. december 4.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kiemelten kezeli a kis- és középvállalkozások (kkv) megerősítését - hangsúlyozta Szepesi Balázs, az ITM gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős helyettes államtitkára szerdán a Magyar Kereskedelmi és Ipakamara, a tárca, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány konzorciumi együttműködésében megvalósuló Országos Vállalkozói Mentorprogram személyes vállalkozói alprojektjének rendezvényén, Budapesten.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Főoldal

Navigáció